Tre ska bli fyra | Veronika Axelsson
vevvs

Veronika Axelsson

Annons

Tre ska bli fyra

Hej fina ni ❤️

Åh äntligen kan jag gå ut med vår stora och underbara nyhet till er. Jag är nämligen gravid och Céline ska bli storasyster! Vi ska ge henne den finaste gåvan man kan ge, ett syskon. Vi är så lyckligt lottade som ska få en liten till! Så overkligt men fantastiskt. Också så himla skönt att allt såg bra ut på KUB testet, det är viktigast ❤️

Kan inte förstå att vår lilla älskling ska bli storasyster, hon kommer bli den bästa!

DEC4AFA3-4411-4E65-AE67-0B784D6FB7C7

B8E74D8D-A5D8-4F1C-8BE7-E154BE67B549

CC45C364-6949-45B8-A5A4-7291909B9277

Men jag ska inte säga att det varit guld och gröna skogar, jag har mått riktigt riktigt dåligt. Därav min dåliga uppdatering här på bloggen och även på Instagram där jag ändå försökt uppdatera lite. Lidit så oerhört mycket av illamående och det som hör till :/ mår fortfarande illa men det har blivit betydligt bättre de senaste dagarna. Har verkligen varit sängliggandes hela dagarna långa då jag varit sjukskriven. Fått så mycket hjälp av min underbara mamma som tagit Céline till förskolan då M börjar jobba så tidigt ❤️ Sen inte tala om det dåliga samvetet man haft när man inte orkat leka med sitt eget barn. Fy detta har varit så mycket tuffare än vad jag kunnat tro. Jag mådde ju såhär under förra graviditeten, därför var jag rädd och vi avvaktade lite en stund även fast vi ville ha barn lite tidigare. Men tillslut tog viljan över rädslan, och det är vi så glada över!

Den värsta tiden är ju över nu och nu hoppas vi på att mestadels få njuta framöver ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
vevvs

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats