Summering av 2017 | Veronika Axelsson
vevvs

Veronika Axelsson

Annons

Summering av 2017

Gott nytt år på er alla fina läsare! 💗

Hoppas ni hade ett trevligt nyårsfirande och att ni fått en fin start på nya året! Vi firade in nya året på vårat bästa landställe. Så längesen vi va där sist, så det va riktigt skönt att få ha några dagar att få njuta där! Dock mår jag ju som jag gör, men har fått göra det bästa av situationen.

Tänker inte göra någon lång summering av året som gått, men det har varit många fina stunder och minnen med Céline 💕 hon fyllde ju 1 år i maj och vi ordnade ett unicorn kalas, sen spenderade vi sommaren med våra nära och kära, gjorde små utflykter och var på vårat älskade landställe. Sen började Céline förskolan till hösten och det gick jättebra, hon har utvecklats enormt sen dess och kan säga så många ord nu! Så stolta är vi 💗

Sen fick vi lyckan att få bli gravida igen, det gick som planerat! Dock blev det en väldigt tung vinter för oss. Att ha en liten hemma samtidigt som man mår konstant och extremt illa har nog varit den största utmaningen jag varit med om. Men i slutändan är det ju så värt det! För detta året kommer vi att bli 4 i vår familj och vi kunde inte varit lyckligare 💗 så mycket kärlek och längtan!

6A00876A-C66B-4D24-BC6E-1542B6EEA03E

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
vevvs

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats