Livet kom emellan | Veronika Axelsson
vevvs

Veronika Axelsson

Annons

Livet kom emellan

Hej fina vänner 💗

Det har ekat tomt här länge. Men det finns en anledning, jag har inte haft orken eller motivationen till det. Så blir det ibland, livet kommer emellan och då får man lägga annat åt sidan. Jag kan verkligen tycka om att blogga, men vissa dagar så finns inte orken där helt enkelt. Det ligger så mycket tid bakom som vissa kanske inte förstår. Min Instagram uppdaterar jag dagligen (oftast), det är så mycket enklare där. Sen känner jag att det inte ger mig så mycket att blogga längre, tycker ni att jag ska fortsätta?

Jag kommer säkert att komma igång med bloggandet igen, men inte just nu. Måendet och familjen kommer först! Vilket ni säkert förstår 💗

Måste bara skriva hur stolt jag är över min Céline. Hon sjöng blinka lilla stjärna igår 💗 lyckades få lite på film, men inte första gången där hon sjöng så tydligt (på sitt lilla vis), men ni ska veta hur mammahjärtat exploderade. Man blir så himla stolt, det är så otroligt stort. Mitt älskade hjärta du växer upp så fort!

404326B9-AE68-43D0-BE48-D938CF1BFE7F

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
vevvs

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Samantha

    Ta din tid, men sluta inte med bloggandet, bästa bloggen att läsa och kontot att följa på instagram !! Så mycket inspiration å tips man kan få av dig. 🙂

Annons
stats