Graviduppdatering v.27 | Veronika Axelsson
vevvs

Veronika Axelsson

Annons

Graviduppdatering v.27

Hej vänner 🌸

Idag gick vi in i graviditetsvecka 27, tiden går verkligen så fort! Jag mår som bäst nu, om man tänker tillbaka på hur jag mådde för ett par månader sen.. fy va hemskt det var då. Men nu kan jag verkligen njuta mer, känna dom mysiga små sparkarna som mini ger mig flera gånger om dagen ♡ har ju andra krämpor som ryggont och en del sammandragningar osv, men det klarar man ju genom att vila emellanåt.

Bebisen väger nu runt 1 kilo och är ca 35 cm långt, har fortfarande plats att röra sig runt i magen och reagerar starkt på ljud, ljus och beröring. Bebisen tränar sina lungor och samlar på sig en massa fett för att göra sig redo för livet utanför magen ♡

Så häftigt att det händer så mycket i min mage, i min kropp. Kvinnokroppen är verkligen magisk, vi skapar och bär på ett nytt liv… kan knappt förstå det trots att det är andra graviditeten! Wow vad fantastiskt det är.

Är det några/någon utav mina läsare som är gravida nu? Vilken vecka är ni i isåntfall? ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
vevvs

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Hej!
    Åh din blogg är så mysig, blir superinspirerad då jag också är gravid nu, gick in i v 27 idag så har bf ett par dagar efter dig.

Annons
stats