En magisk helg | Veronika Axelsson
vevvs

Veronika Axelsson

Annons

En magisk helg

Hej fina ni!

Hoppas er helg varit bra. Alltså wow vilket väder vi haft, så varmt och fint! Såhär kan det gärna få fortsätta hela hösten. Vi spenderade ju helgen på vårat bästa landställe. Lugnet, luften och naturen där är så fridfull denna årstid. Vi spenderade mestadels av tiden ute i trädgården, plockade svamp, åt massa god mat, och tog promenader.

Här är massa bilder från vår helg 🧡🍂

En helt magisk solnedgång vid vattnet när jag nattade lillan… 🧡

Tog nästan precis likadana bilder på Elise som jag gjorde på Céline i oktober för två år sedan, dock va Céline 2 månader äldre än va Elise är idag, men så kul att ha liknande bilder 🧡 bilden på Céline är längst ner.

Jag är så lyckligt lottad över att ha fått mina älskade tjejer, kommer göra allt för dom. Och att jag har min M som är världens bästa pappa och att han är min.

Blir så glad om ni trycker på hjärtat nedanför inläggen fina ni.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
vevvs

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats